Review Maybeauty Moroccan Miracle Hair Serum

 Ken jij hem al? De Maybeauty Moroccan Miracle Hair Serum? Zoniet, dan is dit een echte aanrader als je droog en dof haar hebt zoals ik. Ik was al jaren op zoek naar een product dat mijn haar een stuk zachter liet aanvoelen. Maar tevergeefs, na velen bezoekjes gebracht te hebben aan zowat elke drogisterij in Nederland, heb ik eindelijk hét product gevonden voor mijn haar. De Moroccan Miracle Hair Serum van Maybeauty.

Toen ik enige tijd geleden werd benaderd door Maybeauty om een van hun producten uit te proberen, was ik erg sceptisch over alle producten. Al die reviews klonken te mooi om waar te zijn. Zouden de producten dan écht zo goed zijn? En waarom had ik er nog nooit eerder van gehoord? Natuurlijk deed ik research en zag dat al veel bloggers aan de slag waren gegaan met hun producten en ook hun reviews waren erg positief. Dit moest dan wel goed zijn. Mijn oog viel al meteen op het haarserum product die ze te bieden hebben. Als ik mijn haren voelde, leek het alsof mijn vingers door stro gingen. Zo hard! Geen enkel product hielp tegen mijn lang, dik en zwaar haar om ze wat zachter aan te laten voelen.

Maybeauty Moroccan Miracle Hair Serum

Hoe gebruik je de haar serum?  

Het is eigenlijk heel simpel. Want laten we eerlijk zijn: wie heeft er nu zin om drie keer per week een ‘masker’ in je haar te smeren dat je vervolgens tien keer moet uitwassen en toch geen resultaat oplevert? Not me. De haar serum is heel simpel te gebruiken. Pomp na elke wasbeurt (op handdoek droog haar) wat serum op je handpalmen en breng het aan op je haarpunten. Stiekem gebruik ik het ook wel eens bij mijn haargroei (het ruikt ook zo lekker!). Laat het even intrekken. Föhn en stijl je haar daarna zoals je het gewend bent. Je voelt echt al een verschil als je het niet gebruikt. Daarom is deze haar serum al snel onderdeel geworden van mijn haar routine.

Wat doet het haar serum nu precies?

Maybeauty Moroccan Miracle Hair Serum

De serum geeft droog en futloos haar weer nieuwe vitaliteit en een gezondere uitstraling. Al na één keer gebruiken zie en voel je het verschil. Het haar voelt zachter aan en stylen gaat een stuk makkelijker. Buiten dat je haren er gezonder uit zien en glanzen, verzorgt en versterkt het ook. Vooral nu de zomer aan komt, kan je haren wat extra verzorging gebruiken. En heb je krullen, slag haar of last van pluizig haar? Dan werkt dit ook om je haren minder pluizig te maken! I can tell.

Je haren voelen ook totaal niet vettig aan dat bij de meeste oliën wél het geval is. Dus, kan jouw haar wel een extra boost aan verzorging gebruiken? Dan raad ik deze Maroccan Oil zeker aan.