BLUX Skincare favourites Review

Twee weken geleden kreeg ik deze BeLux box opgestuurd. Maandelijks hebben zij een nieuwe box met een ander thema en het thema van maart was skincare. Ik mocht deze van hen reviewen, dus ik was razend benieuwd naar hun producten. Ik had nog nooit eerder van deze maandelijkse boxen gehoord.

Je ziet deze vier producten op de foto staan, maar er zat echter meer in — namelijk nog een peel off masker van Maybeauty. Deze heb ik aan mijn moeder gegeven om uit te proberen. Mijn huid kan zulke maskers namelijk niet aan, veel te heftig. Zij wilde al heel lang zo’n zwart maskertje uitproberen. Ook zaten er nog monstertjes in van bepaalde crèmes en een handboekje over de producten. Benieuwd naar de BLUX Skincare favourites?

KUESHI PURE & CLEAN ASTRIGENT TONER – FULL SIZE

Toen ik deze opende viel me een ding op als eerste op: hij rook erg lekker! Normaal ruiken reinigingsproducten niet erg fris en het is een geur die je aanbrengt op je gezicht, dus ook een langere tijd blijft ruiken. Een lekkere geur is daarom wel aangenaam. Het is een Spaans merk, vandaar dat het een aparte naam heeft. Ik heb hem een aantal dagen gebruikt en ik moet zeggen dat ik hier erg positief over ben. Zowel in de ochtend als avond. ’s Nachts herstelt je huid zich waardoor ook veel ‘viezigheden’ naar buiten komen.

Het is dus belangrijk om je gezicht ook in de ochtend te reinigen voordat je iets anders aanbrengt. Je zult ook merken dat als je je gezicht ’s ochtends reinigt er toch ook wat viezigheid op je wattenschijfje zit. ’s Avonds toen ik mijn gezicht reinigde met dit product, merkte ik dat vrijwel alles makkelijk eraf ging. Ik doe meestal twee wattenschijfjes gebruiken. Eerst één om alles weg te krijgen en vervolgens nog een extra wattenschijfje voor de overige restjes. Op het tweede wattenschijfje merkte ik dat vrijwel alles er al af was.

MONU SPA ROSEWOOD REVIVING MIST – 40  ML

Wat een fijn product! Nee, niet gelogen. Het is echt zo’n verfrissende spray. Het hydrateert, verzacht en verfrist je huid de hele dag door. Ook kun je hem gebruiken als setting spray voor je make-up. Verder is deze erg handig voor komende seizoenen: lente en zomer! Tijdens warme zomerdagen zorgt deze spray er namelijk voor dat je huid koel en kalm blijft. De spray bevat een mix aan essentiële oliën zoals limoen, rozenhout, sandelhout en kruidnagel die de huid op natuurlijke wijze zuiveren. En de geur, tsja, die is ook heerlijk! Zeker het proberen waard.

true organic Sweden all you need is me

TRUE ORGANIC OF SWEDEN ALL YOU NEED IS ME – FULL SIZE

Deze crème is een multifunctionele crème voor de verzorging van je hele lichaam. Het is ook nog eens 100% natuurlijk en 95% van de ingrediënten zijn zelfs als biologisch gecertificeerd. Je kunt deze crème gebruiken voor gebarsten en droge nagelriemen, hielen, ellebogen en lippen. Ook kun je hem gebruiken bij insectenbeten, kleine schrammetjes, eczeem en milde zonnebrand. Een product dat je overal mee naartoe kan nemen, en altijd wel van pas komt!

Ik heb hem voor jullie getest en ik moet zeggen… Ik houd meer van crèmes die je goed kunt uitsmeren. Deze is echter moeilijk om uit te smeren en plakt heel erg. Toen ik hem op mijn lippen aanbracht, bleven mijn vingers bijna plakken op mijn lippen. Ik vind plakkerige crèmes niet een prettig gevoel — sterker nog, deze vermijd ik liever. Toch lijkt me deze crème erg handig om in huis te hebben, voor als je ‘m echt nodig hebt voor iets. Het is namelijk een ware alleskunner.

emk Beverly Hills supra face cream

EMK BEVERLY HILLS SUPRA FACE CREAM – 10 ML

Deze crème is goed voor een oudere huid met lijntjes en rimpels. Hier heb ik gelukkig (nog) geen last van. De lijntjes en rimpels zullen zichtbaar verminderen en verkleuringen door UV-schade nemen na verloop van tijd af, terwijl de huid tot in de kern hersteld wordt. Ik heb zelf wel last van lijntjes onder mijn ogen, dus heb ik hem (zoals beschreven in het gebruiksadvies) ’s ochtends en ’s avonds aangebracht.

Ik merk nog niet echt veel verschil met mijn lijntjes, ze zijn namelijk nog even zichtbaar. Misschien dat ze een heel klein beetje minder zichtbaar zijn geworden. Ik denk dat je dit product toch echt regelmatig moet gebruiken om resultaat te zien. Ik heb hem echter één week uitgeprobeerd. Hij is fijn om aan te brengen en een prima crème, maar resultaten mag je wel zien voor de prijs, vind ik.

Dit waren de producten. Ik ben er erg blij mee. Skincare producten zijn altijd gewenst en fijn, vooral als je veel make up draagt zoals ik, is het belangrijk om ook aandacht te schenken aan je huid.